Питання удосконалення соціального супроводу та реабілітацію бійців розглянули на Координаційному центрі підтримки цивільного населення

Дата: 10.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

У Київській обласній військової адміністрації провели засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення під головуванням заступника голови КОДА Сергія Білецького.

Члени Координаційного центру обговорили особливості роботи відділень реабілітації низки лікарень області та підкреслили важливість співпраці представників місцевої влади та органів місцевого самоврядування з ветерансько-волонтерською спільнотою у напрямах соціального супроводу бійців, ветеранів та їхніх родин. Питання якісної та ефективної реабілітації, як фізичної, так і психологічної, для бійців та ветеранів Київщини є дуже важливим в умовах сьогодення.

Крім того, відбулася зустріч із представниками громад Бучанського району, під час якої обговорили необхідність створення ефективних працюючих соціальних паспортів громад.

Під час засідання також розглянули можливість розширення переліку реабілітаційних центрів для ветеранів та захисників. Була обговорена можливість створення такого центру в Миронівської лікарні відновного лікування, що в Обухівському районі. Департамент охорони здоров’я розгляне це питання більш досконале та підготує необхідні пропозиції.

Засідання провели за ініціативи Київського обласного центру допомоги захисникам України за участю керівництва Департаментів соціального захисту населення та охорони здоров’я КОДА, представників Київського обласного центру допомоги захисникам України, голів районних рад та представників реабілітаційних відділень області.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень