Питання комплексного відновлення Київщини та захист населення розглянули на засіданні позачергової сесії Київської облради

Дата: 18.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Відбулося пленарне засіданні позачергової двадцять першої сесії Київської обласної ради VIII скликання. Під час засідання було розглянуто понад 70 питань.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко представив проєкти змін до 16 діючих обласних цільових програм Київської обласної військової адміністрації, покликані забезпечити мешканців області житлом, та програми захисту населення під час екстрених і критичних ситуацій. Серед них – відновлення приватних будинків, зруйнованих внаслідок бойових дій на території Київської області на 2022-2024 роки; відбудова багатоквартирних житлових будинків в Київській області на 2023-2025 роки; програма «Нова оселя» на 2022-2023 роки; Обласна цільова програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2023 роки; Обласна цільова комплексна програма забезпечення правопорядку та публічної безпеки у Київській області на 2022-2024 роки «Безпечна Київщина». 

Крім того, на розгляд присутнім була подана нова Програма комплексного відновлення території Київської області на 2023-2027 роки.

Усі програми, підготовлені структурними підрозділами КОВА, спрямовані на посилення безпеки населення пристоличного регіону та його відбудову. Депутати Київської облради підтримали та проголосували за всі питання, винесені на розгляд.

«Ми продовжуємо відбудовувати область, повертати мирне та комфортне життя. Наші воїни звільняють українську землю від окупантів. Крок за кроком наближаючи нашу перемогу. Наше завдання як влади, максимально підготувати область до будь-якої надзвичайної ситуації, повернути людям рідні домівки та впевненість», – наголосив під час виступу Руслан Кравченко.

Крім депутатів обласної ради, в засіданні сесії під головуванням в. о. голови Київської ОР Ярослава Добрянського взяли участь представники структурних підрозділів КОВА та правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень