Розширення надання соцпослуг для ветеранів та їхніх родин через ЦНАП обговорюють на всеукраїнському форумі ПРООН

Дата: 23.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації України в партнерстві з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» проводить всеукраїнський дводенний захід «Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.#точка доступу до державного сервісу». Про це повідомили в Департаменті економіки Київської ОВА.

У заході беруть участь представники ПРООН, ЄС, Мінцифри, Мінветеранів, Мінсоцполітики, Мінінфраструктури, Мін’юсту, Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби, Держінспекції архітектури та містобудування, Державної податкової служби, обласних військових адміністрацій з усіх регіонів, представники ЦНАПів, фахівці у сфері надання адміністративних послуг та розробників програмного забезпечення та інформаційних систем для ЦНАП.

Київську область представляють директорка Департаменту економіки КОВА Наталія Погребна, керівник відділу координації з питань адміністративних послуг Світлана Кагаловська, керівники ЦНАП Гатненської, Гірської та Маловільшанської громад.

Метою заходу є підтримка розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг, впровадження цифрових інструментів, а також покращення надання адміністративних послуг у кожній громаді для ветеранів та членів їхніх сімей.

Учасники форуму обговорюють низку тем, діляться досвідом та отримують корисні знання в таких питаннях, як: впровадження цифрових інструментів у ЦНАП для автоматизації процесів надання та підвищення якості послуг, інтеграція та надання додаткових послуг МВС, ДМС та ДПС через ЦНАП, інклюзивність та гнучкі рішення для наближення послуг до населення.

Важливими питаннями, які розглядають учасники, є розширення та покращення надання соціальних послуг, послуг для ветеранів та членів їхніх родин, зокрема, реалізація надання комплексної послуги «ЯВетеран» у ЦНАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень