Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 23.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НОВА БАСАНЬ ТЕПЛО» (ТОВ «НБ ТЕПЛО»). Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 44337983.  Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 17452, Чернігівська обл., Бобровицький (Ніжинський) р-н, село Новий Биків, вул. Петровського, буд. 4, корп. А, контактний номер телефону: +38 (067) 2401904, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: nbteplo@gmail.com. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 07425, Київська обл., Броварський р-н, село Мокрець, вул. Нова, буд. 2. Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкта ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: згідно ст. 3 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля. ТОВ «НБ ТЕПЛО» спеціалізується на виробництві та постачанні теплової енергії (основний вид діяльності за КВЕД).

 

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): Джерелом утворення забруднюючих речовин на промисловому майданчику є твердопаливний котел марки КЗОТ 300 потужністю 300 кВТ.

 Відомості щодо видів та обсягів викидів: оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) – 0,566 т/рік, оксид вуглецю – 1,468 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом – 0,8050 т/рік, сірки діоксид – 0,073 т/рік, вуглецю діоксид –290,300 т/рік, азоту (1) оксид [N2О] – 0,011 т/рік, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС) – 0,127 т/рік, метан – 0,014 т/рік.

 

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються для об’єкту ІІІ групи. Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачаються, відсутні перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства,  встановлюються  величини  масової витрати. 

Із зауваженнями та пропозиціями щодо дозволу на викиди по зазначеному промисловому майданчику звертатись в Київську обласну військову адміністрацію (Київську обласну державну адміністрацію) (01196, м. Київ, площа Лесі Українки, буд. 1, телефон – (044) 286-84-11, 286-83-18 e-mail: zvern@koda.gov.ua, doc@koda.gov.ua).

Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень