Міжнародна компанія Padeco готова допомогти Київщині впроваджувати проєкт з поводження з відходами руйнації

Дата: 24.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

У Київській ОДА провели зустріч із представниками Міжнародної консалтингової компанії Padeco. Метою зустрічі стало обговорення потенційного проєкту щодо поводження з відходами, які виникли в результаті бойових дій на Київщині.

Іноземна компанія пропонує також провести в одній із громад дослідження в рамках пілотного проєкту із застосуванням технології поводження з відходами URBAN RIG. За допомогою інноваційних технологій перероблення сміття відбуватиметься значно швидше й ефективніше з суттєвим зменшенням об’єму відходів та можливістю в подальшому використовувати продукти перероблення. Ця технологія може допомогти і з переробленням та зменшенням будівельних відходів, зокрема бетону, що є актуальним сьогодні, в процесі активного відновлення пристоличного регіону.

Крім того, сторони обговорили потенційні проєкти з відновлення Київщини, які планують подати на розгляд Уряду Японії, де компанія має головний офіс.

У заході взяли участь виконавчий радник компанії Padeco Кокі Хіно та представник київського офісу Володимир Гаркавий. Київську обласну державну адміністрацію представляла заступниця голови КОДА Леся Карнаух.

Зустріч з іноземними партнерами, які прагнуть взяти участь та допомогти у відбудові Київщини, відбулася в межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС).

Довідково.

Міжнародна консалтингова компанія PADECO працює в таких напрямах, як: планування інфраструктури, транспорт, розвиток міських/сільських територій, інженерія (проєктування/будівництво), фінанси та економічне управління, а також зменшення впливу на навколишнє середовище/зміни клімату тощо. Компанія надає інтегровані професійні послуги в більш ніж 120 країнах в усьому світі та сприяє їхньому глобальному розвитку.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень