Збори Ради дітей та учнівської молоді

Дата: 26.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Рада дітей та учнівської молоді міста Бровари продовжує досить активно працювати, розвивати лідерські якості, ініціювати та реалізувати креативні проєкти та творчі задуми! Зокрема, 25.10.2023 р. у ПТДЮ відбулися вибори на посади заступника голови, секретаря РДУМБ, голови комісії зв’язків з громадськістю, що надало можливість прогресивній молоді міста проявити свої здібності, навчитися приймати виважені рішення та брати відповідальність не тільки за себе, а й за частинку суспільства! До вітального слова запросили директора Палацу творчості – Валентину Павлученко, яка побажала юному поколінню ефективної реалізації задумів, ентузіазму та наснаги на шляху до поставленої мети. 

У межах заходу у цікавому форматі висвітлено питання порядку денного: 1. Що таке РДУМБ? 2. Діяльність Ради лідерів громади; 3. Вибори керівного складу РДУМБ; 4. Голосування та представлення комісії з підрахунку голосів результатів.

Тож, за результатами голосування, обрано наступних кандидатів:

  • Заступник голови РДУМБ – Ковальова Анастасія!
  • Секретар РДУМБ – Смаглюк Олександра!
  • Голова комісії зв’язків з громадскістю – Каднай Олександра!

Щиро вітаємо новий керівний склад РДУМБ, зичимо вдалої управлінської діяльності, ефективного втілення ідей, енергії та ентузіазму на шляху до нових окреслених цілей! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень