Підвищення обізнаності громадян у сфері національно-патріотичної ідентичності відпрацювали на всеукраїнському заході

Дата: 31.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Завершився чотириденний всеукраїнський семінар-тренінг «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання». Захід провели в межах реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності з метою підвищення рівня компетентності фахівців, які працюють за напрямом національно-патріотичного виховання молоді. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОДА.

Протягом 4 днів учасники відвідували лекції, брали участь у тематичних дискусіях, зустрічалися з культурними діячами, переглядали відеоматеріали та презентували своє бачення форм роботи у сфері національної ідентичності на локальному, регіональному і всеукраїнському рівнях. Також вони долучилися до виконання різноманітних майстер-класів.

Крім того, слухачі семінару на практиці відпрацьовували домедичну підготовку і тактичну медицину, займалися стрілецькою підготовкою та виконували вправи стрільби по мішенях.

На відкриття заходу завітали заступник голови КОДА Михайло Ємець, заступник Міністра молоді та спорту України Владислав Яцук, депутати Київської обласної ради,  волонтери, військовослужбовці, представники патрульної поліції, науковці, громадські діячі та інші представники різних інституцій. До практичних відпрацювань також долучився начальник Управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв.

Захід реалізований Міністерством молоді та спорту України спільно з Управлінням молоді та спорту Київської ОДА та Київським обласним молодіжним центром.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень