Відбулось урочисте нагородження працівників соціальної сфери

Дата: 03.11.2023 13:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають професійне свято працівника соціальної сфери.

Соціальна галузь – одна із найскладніших галузей, оскільки робота тут спрямована на допомогу людям. І скільки б не було порад та інструкцій, як працювати з людьми, вагомими залишаються лише власні якості працівників та вміння слухати і розуміти кожного. Вони віддають частинку свого життя, допомагаючи людям, які постраждали внаслідок агресії росії та тим, які потребують їхньої допомоги.

Із професійним святом працівників соціальної сфери привітали директор Департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга Юрченко та  заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга.

У своєму вітальному слові вони відзначили важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються пенсіонерами, людьми похилого віку, ветеранами війни та праці, людьми з інвалідністю, родинами з низькими статками та іншими соціально вразливими жителями громади.

Нагородили найкращих працівників Управління соціального захисту Броварської райдержадміністрації почесними грамотами і цінними подарунками за сумлінне виконання службових обовязків та чуйне ставлення до потреб населення Броварського району.

На завершення побажали усім міцного здоров’я, щастя, достатку, невичерпної енергії та мирного неба над головою.

Зі святом, шановні!
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень