Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко зустрівся з представниками громадськості американського штату Юта

Дата: 06.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Зокрема, в Україні в складі гуманітарної організації «August Mission» перебувають Брюс Робертс, директор «TridentSolutions», Шон Мілне, директор з економічного розвитку «Bear River Association», Боб Стівенсен, комісар округу Каунті та інші представники громадськості штату. Гуманітарна організація активно допомагає нашій країні з початку військової агресії росіян.

«Наші міжнародні партнери переконані, що лише контакти на місцях дозволяють розуміти справжню ситуацію та доносити її до людей в інших країнах. Розповів, що сьогодні Київщина активно відбудовується. Ми вже відновили понад 13 тисяч об’єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій. Усього було зруйновано та пошкоджено понад 28 тисяч об’єктів. Наразі одним з пріоритетних завдань залишається захист нашої енергетичної інфраструктури. І тут ми потребуємо допомоги наших міжнародних партнерів. Адже попри все маємо забезпечити людей безперебійним постачанням тепла і світла», – наголосив Руслан Кравченко.

Сторони обговорили проєкти, які можна спільно реалізовувати. Зокрема, у сфері медицини, освіти, культури, сільського господарства. Також торкнулися питання розвитку інновацій, зокрема в космічній галузі та оборонній промисловості.

Ще одна важлива тема – розвиток економічного потенціалу Київщини.

«Наші американські партнери наголосили: робитимуть усе, щоб якомога більша кількість американських компаній приїжджала до України для напрацювання та реалізації спільних взаємовигідних проєктів», – сказав Руслан Кравченко.

У рамках зустрічі начальник КОВА підписав із керівником фонду «Серпнева Місія України» Вікторією Тарасюк Меморандум, який передбачає подальше надання гуманітарної та медичної допомоги мешканцям Київщини, постраждалим від збройної агресії рф.

Також голова Бучанської РДА Данило Мавлянов уклав Угоду з округом Девіс штату Юта про встановлення побратимських відносин. Пріоритетними сферами для посилення співробітництва спільно з партнерами визначили п’ять напрямів. Серед них – чиста енергія, агроінновації, агропромислова техніка та обладнання, стала біоекономіка та цифрові технології.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень