Працівникам культури Броварського району присвячується…

Дата: 07.11.2023 11:00
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

06 листопада 2023 року відділом гуманітарного розвитку Броварської районної державної адміністрації спільно з Управлінням  культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради було проведено районний захід, присвячений Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

Культурну спільноту Броварщини привітали перший заступник голови Броварської районної державної адміністрації Олексій Дорошенко, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга Юрченко та заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга.

 

Після демонстрації слайд-фільму про роботу  діячів у сфері культури та народного мистецтва територіальних громад Броварського району, розпочалася церемонія нагородження.

 

Відзнакою голови Броварської районної державної адміністрації  нагородили Аліну Ярмоленко  -  начальника Управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради та Світлану Кузьмик - начальника відділу культури, молоді та спорту Калинівської селищної ради.

 

Почесними грамотами  і подяками Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради, з врученням цінного подарунку відзначили кращих працівників у сфері культури та народного мистецтва.

Усім присутнім дарували святковий настрій та позитивні емоції творчі колективи закладів культури Броварської міської територіальної громади.

 

Родзинкою заходу став виступ співачки, виконавиці, волонтерки та учасниці проєкту Голос країни Тетяни Доканіної, яка активно бере участь у благодійних заходах Броварської міської ради.

 

Тож хочемо подякувати за сумлінну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності всім, хто працює в галузі культури Броварського району.

Зі святом, шановні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень