Фінансові можливості та ініціативи для підприємців Київщини в листопаді

Дата: 07.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Департамент економіки Київської обласної державної адміністрації пропонує низку листопадових грантів для підтримки малого та середнього бізнесу пристоличного регіону.

Національна акселераційна програма «Власне».

У рамках програми учасників очікує:

  • 10 освітніх модулів та 15 провідних спікерів. Освітній складник допоможе краще розібратися в питаннях: аналізу бізнес-моделі, маркетингової стратегії, залучення фінансування та експортної стратегії, розвитку продукту та інновацій. Знаннями та експертизою ділитимуться Євген Клопотенко, Олена Мальцева, Анастасія Владичинська, Олена Залуська та інші;
  • індивідуальний менторський супровід від 200+ фахівців, який упроваджуватимуть центри підтримки підприємців Дія.Бізнес в онлайн- та офлайн-форматі.

За результатами програми понад 30 учасників отримають фінансову підтримку в 100 000 грн кожен, а 10 учасників з найвищими балами матимуть змогу позмагатися за звання суперфіналіста на головній події програми та залучити головний приз національного акселератора «Власне» – 800 000 грн. Учасники отримають змогу відкрити унікальну картку-ключ «Власне» до підприємницького рахунку.

Власне – це національна акселераційна програма, спрямована на розвиток стартапів і малих підприємств. Основною метою акселератора є допомога вам (як власнику бізнесу) щодо залучення нових клієнтів та інвесторів

Зареєструватися можна до 10  листопада за посиланням.

 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

У межах цієї програми стартує безкоштовний інтенсив із написання грантових проєктів для власної справи «Гід по грантах». Захід організований для представників мікро-, малого та середнього бізнесу.

Учасників навчання чекають:

  • лекції та практичне пропрацювання заповнення грантової заявки;
  • індивідуальні консультації з експертами з обраного гранту;
  • коучингові сесії на підвищення мотивації та постановки цілей;
  • майстер-класи з написання грантової заявки та пітчингу проєкту.

Формат навчання комбінований: онлайн та офлайн. Останній термін подання заявок – 17 листопада, кількість місць обмежена. 

Анкета учасника – за посиланням.

 

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

8 листопада о 17:00 Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» проведе онлайн-презентацію грантових можливостей для бізнесу. Учасники отримають можливість дізнатися про найактуальніші грантові програми від Олесі Залуської, керівниці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Крім того, Тетяна Бережна, заступниця Міністра економіки України, презентуватиме грантові можливості від Міністерство економіки України. Захід завершать історії успіху від грантерів Програми.

Посилання на онлайн-трансляцію надійде всім зареєстрованим учасникам. Реєстрація – тут. Ознайомитися з програмою форуму можна за посиланням.

 

Програма «Підтримка підприємниць України» від L’Oréal Paris та фонду UNFPA.

Програма «Підтримка підприємниць України» від L’Oréal Paris та фонду UNFPA надає шанс одержати грант у розмірі 650 000 грн на розвиток власного бізнесу. Проєкти, яким надаватиметься перевага, мають бути потенційно вагомими для суспільства, а саме:

  • можуть максимізувати економічну, матеріальну, соціальну, іміджеву та іншу користь для України;
  • мають потенціал для створення додаткових робочих місць в Україні;
  • містять соціально-етичну/суспільно-корисну/інноваційну складові, в тому числі цифрові напрями;
  • мають позитивний вплив на навколишнє середовище та екологію тощо.

Подати заявку можна з 1 по 30 листопада. Деталі: https://bit.ly/46YrNr3.

Більше інформації про фінансові можливості можна знайти в дайджесті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень