Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко обговорив із представниками Hyundai Corporation питання постачання будівельної техніки для Київщини

Дата: 09.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко обговорив із представниками Hyundai Corporation питання постачання будівельної техніки для Київщини.

«Відбудова Київщини потребує чималої кількості будівельної техніки. Це екскаватори, навантажувачі, дробилки, міксери. Усе те, що допоможе розбирати і вивозити залишки зруйнованих війною будівель. Питання постачання такої техніки для Київщини сьогодні обговорили з генеральним директором з роботи з ключовими клієнтами Hyundai Corporation Лі Кюнг Джуном», – написав на своїй сторінці у Facebook начальник Київської ОВА.

Він наголосив, що унаслідок повномасштабного вторгнення росії на Київщини зруйновано та пошкоджено понад 28 тис. об’єктів. Із них уже відновили 13 тисяч. 

«Щоб пришвидшити темпи робіт, вкрай бракує будівельної техніки. Потреби громад, особливо тих, які найбільше постраждали від рук окупантів, чималі. Домовилися, що Київська ОВА надасть конкретні проєкти з відбудови в громадах області, які міститимуть чіткий перелік необхідної техніки», – сказав Руслан Кравченко.

Під час зустрічі сторони також обговорили питання постачання до Київщини машин екстреної медичної допомоги та шкільних автобусів. Адже значну частину знищили російські окупанти, а частина була передана на потреби наших військових. Крім того, Київщина вкрай потребує сучасного медичного обладнання для обласних лікарень.«Подякував пану Лі Кюнг Джуну за допомогу Україні, яку Південна Корея надає в питаннях відбудови, гуманітарній та соціальній сферах», – додав Руслан Кравченко.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень