Київщину відвідала Міністерка фінансів Швеції Елізабет Свантессон

Дата: 14.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

У Київській області з візитом побувала Міністерка фінансів Королівства Швеція Елізабет Свантессон. Вона відвідала низку населених пунктів, які зазнали руйнувань під час активних бойових дій та окупації регіону. Про це повідомили в Управлінні міжнародного співробітництва Київської ОВА.

Поїздкою регіоном її супроводжував Міністр фінансів України Сергій Марченко. Під час візиту гості ознайомилися з процесами відновлення пошкодженого та поспілкувалася з представниками місцевої влади. Уряд Швеції активно допомагає та сприяє відбудові пристоличного регіону.

Зокрема, Міністерка фінансів побувала в селищі Макарів, де зустрілася з його головою. Вона відвідала ліцей № 1 та оглянула пошкоджені окупантами багатоквартирні будинки, які вже почали відновлювати.

Також делегація побувала в місті Буча, де відвідала Церкву Святого Апостола Андрія Первозванного Всіх Святих і Меморіал жертвам російського вторгнення.

Крім того, Елізабет Свантессон відвідала місто Ірпінь, оглянула процес відбудови житлового комплексу «Ірпінські Липки» та «цвинтар» знищених автомобілів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень