У КОВА провели зібрання громадських організацій для обрання кандидатури для включення до Ради родин загиблих при Мінветеранів

Дата: 22.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

У Київській обласній військовій адміністрації відбулося зібрання громадських об’єднань та організацій пристоличного регіону під головуванням заступника голови Київської обласної державної адміністрації Сергія Білецького. Мета заходу – обрання кандидатури для включення до Ради родин загиблих при Міністерстві у справах ветеранів України.

За результатами голосування кандидатом у представники до Ради було обрано Тамару Швець, керівницю ГО «Об’єднання родин «Небесної сотні» та активістів «Революції Гідності». Її вибрали з-поміж 6 кандидатів, які подали заяви про включення до Ради.

Нагадаємо, що для вирішення проблемних питань членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, а також сприяння у формуванні та реалізації державної політики у сфері соціального захисту зазначеної категорії осіб у 2019 році строком на 2 роки при Мінветеранів була утворена Рада родин загиблих як постійно діючий, консультативно-дорадчий, колегіальний орган. Наразі здійснюються заходи щодо формування її нового складу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень