Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Щороку, 3 грудня Україна разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. російська агресія принесла горе та страждання українському народові. Чимало військовослужбовців отримують інвалідність, захищаючи нашу країну від жорстокого ворога.

Також особами з інвалідністю стають цивільні люди, внаслідок поранень під час бойових дій, обстрілів російськими ракетами та безпілотниками, наражаючись на міни. А скільки душевних страждань, спричинених війною, в результаті яких українці отримують складні захворювання!

Хочу висловити щиру подяку всім, хто опікується людьми з інвалідністю. Ви проявляєте неймовірну повагу та любов до ближнього. Кожна людина унікальна, її треба любити такою, як вона є.

Щиро зичу вам міцного здоров’я, витримки та оптимізму, втілення в реальність усіх задумів і мрій, родинного благополуччя та мирного неба над головою. Люди з інвалідністю потребують нашої допомоги та підтримки.

Не будьмо байдужими!

З повагою,

голова Броварської районної

державної адміністрації                                         Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень