На Київщині вперше відбувся фестиваль із бадмінтону за міжнародною програмою «Shuttle Time»

Дата: 04.12.2023 17:00
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Київський обласний фестиваль з бадмінтону за міжнародною програмою «Shuttle Time» провели у Борисполі. На Київщині захід такого формату провели вперше. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Активісти фізичної культури і спорту Київської області, охочі розвивати та популяризувати бадмінтон серед мешканців своїх громадах, навчалися теорії та вправлялися у грі на практиці. Лекцію з теорії гри в бадмінтон і практичні тренування провели керівник міжнародної навчальної програми «Shuttle Time» Олександр Самсонюк та представники Всеукраїнської федерації бадмінтону.

У заході взяв участь заступник голови Київської ОДА Михайло Ємець, який також є керівником відокремленого підрозділу Федерації бадмінтону України в Київській області. Крім того, подію відвідали президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров та представники Київської обладміністрації.

Довідково.

Міжнародна програма «Shuttle Time» – шкільна програма з бадмінтону, яка підтримує принцип здорового та активного життя як у школі, так і поза нею. Всесвітня федерація бадмінтону розпочала впроваджувати її з 2012 року. Мета – зробити бадмінтон одним із найпопулярніших і доступних шкільних видів спорту у світі. Федерація бадмінтону України приєдналася до програми у 2019 році.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень