Щодо відновлення подання суб'єктами аквакультури звітності за формою № 1А

Дата: 13.12.2023 10:35
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Державне агентство меліорації та рибного господарства України відповідно до пунктів 3, 5 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 оголошує про оприлюднення проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження форми звітності у сфері аквакультури та інструкції щодо її заповнення» (далі – проект наказу) на офіційному вебсайті Держрибагентства – www.darg.gov.ua, розділ «Діяльність»; підрозділи: «Регуляторна діяльність», «Проекти нормативно-правових актів».

Проект наказу розроблено відповідно до абзацу тринадцятого статті 8 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», абзацу восьмого пункту 1 статті 8 Закону України «Про аквакультуру», абзацу тридцять першого підпункту 85 пункту 3  Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124 «Деякі питання діяльності центральних органів виконавчої влади», з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність до європейських стандартів та удосконалення якості збору та узагальнення даних в частині отримання повної, всебічної та об’єктивної інформації щодо обсягів виробництва продукції аквакультури.

Назва органу виконавчої влади, що розробив проект акта

Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Державне агентство меліорації та рибного господарства України.

Назва структурного підрозділу, що розробив проект акта, адреса та телефон

Управління наукового забезпечення, іхтіології та аквакультури Державного агентства меліорації та рибного господарства України, м. Київ, вул. Січових Стрільців, буд. 45-А, тел. (044) 484-63-50, e-mail: aqua@darg.gov.ua.

Проект наказу та матеріали до нього оприлюднено на офіційних вебсайтах Мінагрополітики: www.minagro.gov.ua та Держрибагентства www.darg.gov.ua.

Строк прийняття зауважень та пропозицій до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з дня оприлюднення.

Зауваження та пропозиції надаються до:

Міністерства аграрної політики та продовольства України (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, буд. 24), тел. (044) 363-08-44, e-mail: minister@minagro.gov.ua.

Державного агентства меліорації та рибного господарства України (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, буд. 45-А), тел. (044) 484-63-50, e-mail: aqua@darg.gov.ua.

Наказ

Інструкція

Форма № 1А-аквакультура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень