Юні спортсмени Київщини – переможці всеукраїнського турніру з рукопашного бою серед учнів до Дня Збройних Сил України

Дата: 18.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У Києві відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою серед учнів. Команда Київської області, до складу якої увійшли учні закладів загальної середньої освіти міста Бровари, посіла перше місце. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Змагання складалися з двох розділів: легкого контакту, в якому взяли участь як юнаки, так і дівчата, та дозованого контакту – за участі лише юнаків. За результатами сутичок, переможницею стала команда Київської області, другу сходинку посіла команда Дніпропетровської області, бронзові нагороди завоювала команда міста Київ.

Турнір провели в рамках спортивно-масових заходів серед учнів в 2023-2024 навчальному році до Дня Збройних сил України за ініціативи «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання і спорту України. Загалом у змаганнях взяли участь 350 спортсменів віком від 10 до 15 років з Київської, Миколаївської, Львівської, Сумської, Дніпропетровської, Чернігівської, Черкаської, Рівненської, Вінницької, Запорізької і Херсонської областей та міста Київ.

Організаторами заходу виступили Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та громадська організація «Всеукраїнська федерація рукопашного бою».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень