Працівників КОВА навчали кіберграмотності

Дата: 20.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Для працівників Київської обласної державної адміністрації провели інформаційно-навчальний захід із кібербезпеки. Учасники отримали необхідні навички та знання для підвищення рівня захисту від сучасних кіберзагроз. Про це повідомили в Управлінні цифровізації та цифрових трансформацій Київської ОВА.

Спікером на заході виступив експерт у сфері кіберзахисту Ігор Мальченюк. Він розповів про складові кіберграмотності та наголосив на важливості обізнаності у цій темі. Присутні дізналися основні правила кібергігієни в інтернеті, зокрема, під час користування електронною поштою та соціальними мережами як із комп’ютера, так і з мобільних пристроїв.

Учасникам також були запропоновані практичні кроки для побудови ефективної стратегії кіберзахисту. Крім того, лектор поділився власним досвідом успішного уникнення кіберзагроз завдяки постійному дотриманню простих, проте корисних правил користування інтернетом.

Цей захід став частиною ініціативи з розвитку кіберграмотності, яку реалізують у пристоличному регіоні, та створення безпечного і стійкого кіберсередовищ а в області.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень