Руслан Кравченко передав шістьом дитбудинкам сімейного типу Київщини автівки

Дата: 26.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Шість дитбудинків сімейного типу Київської області отримали автівки. Їх на Різдво передав начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Автівки, придбані  коштом обласного бюджету, поїхали до ДБСТ Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Бучанського, Обухівського та Фастівського районів. Наразі в кожному з цих будинків виховують 10 дітей. 

«Сьогодні, в Різдво, спілкувався з батьками, які діляться теплом і любов’ю з дітьми, яких взяли на виховання до дитячих будинків сімейного типу. Ще приємніше в такі свята дарувати подарунки, на які вони дуже чекають. Щиро захоплююсь людьми, які мають велике серце і піклуються про діток. Вдячний, що попри всі виклики, залишаєтеся прикладом людської доброти та здатності допомагати один одному», – сказав Руслан Кравченко. 

Транспорт переданий таким родинам:

  • Дитячий будинок сімейного типу родини Ірини та Миколи Раранчуків. Будинок функціонує з 2003 року у Фастівському районі. За 20 років –  виховали та випустили у доросле життя 19 дітей. На даний час в родині виховується 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу родини Павла та Людмили Журбів із Білоцерківського району. Наразі, в родині виховується 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу родини Віталія та Марії Роговців, створений у 2018 році. Функціонують у Бориспільському районі та виховують 8 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу родини Сергія та Олени Міщенків. ДБСТ розміщений в Обухівському районі і за час функціонування тут виховувалося 18 дітей. Наразі в родині Міщенків виховуються 10 дітей. 
  • Дитячий будинок сімейного типу Юрія та Тетяни Петренків. ДБСТ створений на базі прийомної сім’ї, яка функціонувала з 2014 року в Березанській міській територіальній громаді Броварського району. Наразі в дитячому будинку сімейного типу Петренків, виховується 10 дітей.
  • Дитячий будинок сімейного типу Костянтина та Тетяни Антонюків. ДБСТ функціонує з 2019 року у   Бучанському районі. На даний час в родині Антонюків виховується 10 дітей.


​​​​​​​Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень