У Броварах почав працювати Координаційний центр для ВПО

Дата: 27.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

 У Броварах розпочав роботу відкритий простір координаційного центру Сватівської міської територіальної громади Луганської області для обслуговування внутрішньо переміщених осіб.

У відкритті центру взяли участь представники УВКБ ООН, голова ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Київській обласній державній адміністрації Олександр Явтушенко, керівниця проєкту у Київській області від БФ «Рокада», членкиня обласної ради ВПО Наталія Макосій, представники місцевої влади та громадськості.

У Центрі організована постійна робота 7-10 спеціалістів, які обслуговуватимуть відвідувачів. Передбачено як стаціонарні робочі місця, так і змінні, де надаватимуться послуги спеціалістами інших установ та організацій згідно затверджених графіків. Планується консультування та роз’яснення нагальних питань спеціалістами Управління соціального захисту населення, Служби зайнятості населення, Управління пенсійного фонду, Податкової інспекції, представниками благодійних організацій та фондів. У центрі діятиме дитячий простір. Також на безкоштовній основі надаватимуться послуги перукаря та майстра манікюру.

«Оскільки в Броварах проживає значна кількість внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, створення Координаційного центру забезпечить для них базу для обслуговування, надання різноманітних послуг, згуртування, спілкування та організованого дозвілля», – зазначив голова ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Київській обласній державній адміністрації Олександр Явтушенко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень