Освітні заклади Київщини підвищують безпеку навчального процесу (брифінг)

Дата: 28.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

У 138 школах та 47 дитячих садках Київщини вже встановлено системи відеоспостереження. Про це під час брифінгу щодо підвищення безпеки навчального процесу повідомила заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко.
Крім того, велика увага приділяється створенню безпечної інфраструктури в закладах освіти. Ці заходи передбачають покращення пожежної безпеки, удосконалення та облаштування укриттів.
Так, зокрема, цьогоріч проводились роботи із встановлення автоматичної протипожежної сигналізації у 42 закладах освіти, обробки вогнезахисним розчином горищ – у 45, обладнання приладами блискавкозахисту – 38 закладів освіти.
У 45 закладах освіти відремонтовано пожежні гідранти, водойми або внутрішні протипожежні мережі. Завершено капітальні та поточні ремонти електричних мереж у 69 дитячих садках та 95 школах області. Також тривали навчання відповідальних за питання пожежної безпеки.
Багато навчальних заходів проводяться в класах безпеки, що створюються в школах. Впродовж 2023 року відкрито 66 класів безпеки, які обладнано всім необхідним. Завдяки цьому учні мають можливість набувати нових знань та досвіду щодо заходів безпеки
.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень