Міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава відвідала Ірпінь та Бучу на Київщині

Дата: 08.01.2024 09:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

,

Міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава відвідала Ірпінь та Бучу на Київщині. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Сьогодні в Україні перебуває міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава. Це її перший візит до нашої держави з моменту призначення на посаду. Вдячний, що міністерка відвідала Бучу та Ірпінь, які дуже добре знають, що таке «русский мир», – розповів він.

За словами начальника КОВА, в Бучі побували на місці масового поховання біля церкви Святого Апостола Андрія Первозванного. «Звірства, вчинені росіянами, під час окупації цього міста, досі шокують весь цивілізований світ», – додав Руслан Кравченко.

В Ірпені побували на Романівському мосту, який називають «дорогою життя». У 2022 році під час вторгнення окупантів через нього врятувалися майже 40 тисяч жителів Приірпіння. 

Руслан Кравченко зауважив, що росія щодня продовжує скоювати воєнні злочини та вбивати українців і світ не повинен забувати про це. 

«Дякуємо Японії за постійну підтримку України, як в питанні повернення миру, так і відновлення всієї країни та Київщини зокрема», – наголосив начальник КОВА.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень