Сучасний простір бібліотеки

Дата: 18.01.2024 13:55
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

Відповідно до плану роботи відділу гуманітарного розвитку Броварської районної державної адміністрації 17 січня 2024 року на базі комунального закладу «Центр культури і мистецтва» Згурівської селищної ради стартував цикл районних заходів, спрямованих на згуртованість, обмін досвідом, спілкування фахівців галузі культури Броварського району.

Першим із таких заходів став семінар для бібліотечних працівників Броварського району Київської області «Сучасний простір бібліотеки».

Фото без опису

Із вітальним словом до учасників на початку заходу звернулась заступник селищного голови Сніжана Авраменко і розповіла про шлях змін, здобутків та зростання громади, зокрема, галузі культури.

Фото без опису

Завдяки співпраці з різними громадськими організаціями, міжнародними фондами, активній діяльності працівників у соціальному просторі, що їх оточує, Згурівська базова селищна бібліотека набула сучасного вигляду та змістовного цікавого наповнення.

Про результати роботи з грандами розповів спеціаліст із залучення інвестицій Згурівської селищної ради Антон Васильєв.

Фото без опису

Керівник Згурівської базової селищної бібліотеки Надія Ворошко презентувала досягнення та здобутки закладу. На прикладі роботи розмовного клубу «Паляниця» продемонструвала створення позитивного іміджу бібліотеки у населення Згурівської територіальної громади.

Фото без опису

Учасники семінару  змогли долучитись до практичних завдань, ігрових форм роботи, обговорили актуальні питання.

Фото без опису

Начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської районної державної адміністрації Ольга Білановська висловила подяку сектору культури і туризму Згурівської селищної ради за втілення нових, цікавих форм роботи з населенням територіальної громади та високий рівень проведеного заходу.

Ця подія об’єднала фахівців з бібліотечної справи усіх територіальних громад Броварського району.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень