«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Броварському районі

Дата: 18.01.2024 14:54
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

На Броварщині стартував шкільний етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Станом на 17 січня, змагання вже проходять у 75 закладах загальної середньої освіти територіальних громад Броварського району. На учнів чекають захопливий досвід, згуртованість, перемоги та нові емоції.

У змаганнях з футзалу беруть участь 47 команд закладів освіти Броварського району, із волейболу - 70, з баскетболу - 44 команди. Розпочали свій шлях до чемпіонства і 10 команд з черлідингу та 26 із спортивного орієнтування.

Ми  вже маємо перших переможців, котрі завершили шкільний етап і представлять свої школи в лютому-березні на наступному - територіальному етапі.

Фото без опису

Амбасадорка «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на Броварщині - Оксана Романюк - чемпіонка Європи з легкої атлетики, неодноразова чемпіонка України, Майстер спорту з легкої атлетики - багатоборства.

Фото без опису

«Рада доєднатися до такого важливого та необхідного проєкту. Звертаюся до всіх школярів- приєднуйтеся до змагань, реєструйте свої команди та доведіть, що саме ви найкращі.

Участь у змаганнях означає участь у новому наймасштабнішому шкільному спортивному русі України. Це можливість подорожувати разом з командою різними куточками України під час різних етапів змагань», - підкреслила Оксана Романюк.

Фото без опису

Це спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом. Вони проводитимуться щорічно.

Головною метою проєкту є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів. Проведення шкільних ліг - це чудова можливість залучити якнайбільше учнівської молоді до рухових активностей, пропагувати здоровий спосіб життя та активний відпочинок!

ДАЛІ-БІЛЬШЕ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень