З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 10:12
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Шановні жителі Броварщини!

 

Щиро вітаю з Днем Соборності України!

22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. 22 січня 1918 року незалежність була проголошена  IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік в 1919 році в цей день на Софіївській площі у Києві відбулось офіційне обєднання. Так вперше за багато століть історії України регіони об’єдналися в одну державу. Цей день увійшов в життя українців як  день єдності нації, який дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави.

Не одне покоління відстоювало право на соборність і свободу - найбільші цінності кожної демократії. Ми сьогодні, як ніколи, розуміємо важливість й ціну тих подій, адже українці впродовж цілих віків мріяли жити єдиною дружною вільною родиною.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну  країну – гідну наших дітей.

З Днем Соборності України! Хай любов до відного краю об’єднує нас, допомагає йти до перемоги та  процвітання Соборної незалежної демократичної могутньої України!

Бажаю міцного здоров’я, незламності духу, людської гідності, добробуту та миру!

 

З повагою,

голова Броварської районної

державної адміністрації                                              Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень