Київський обласний Центр підготовки населення до національного спротиву провів перший одноденний курс

Дата: 30.01.2024 12:00
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Понад сотня охочих взяли участь у першому заході від Київського обласного Центру підготовки населення до нацспротиву. Адже в нинішніх реаліях кожному важливо вміти захистити себе, свій дім та близьких.

Досвідчені інструктори – учасники бойових дій провели тренування з тактичної та вогневої підготовки, навчали основам тактичної медицини, показували, як працювати з БПЛА. Попри холод і польові умови, всі учасники заходу пройшли повний курс із задоволенням та подякували організаторам та інструкторам за професіоналізм і можливість здобути необхідні знання та навички.

«Цивільному населенню потрібно мати розуміння щодо початкового базису військової підготовки. Наш ворог також готується, і в них є стратегічні, оперативні, тактичні плани для поневолення нашої території. І свої плани вони не відклали. Потрібно, щоб цивільні хоча б знали, як працює автомат, як використовувати маскування і так далі. Ініціатива створення таких Центрів демонструє, що військова підготовка і взагалі військове життя – це не так страшно», – розповів учасник бойових дій, інструктор Військової школи ім. Є. Коновальця з позивним Джон.

«Ми дуже задоволені нашим першим заходом, бо побачили, що в області багато охочих отримати базову військову підготовку. За пару днів ми отримали більше двох сотень заявок. Не всі потрапили на вишкіл, але це лише початок нашої роботи. Далі ми будемо проводити як одноденні заняття, так і повноцінні курси, розраховані на понад 100 годин», – зазначив директор Центру, ветеран Володимир Авдєєнко.

Так, невдовзі Київський обласний Центр підготовки населення до національного спротиву відкриє набір на повний безкоштовний курс, під час якого охочі на постійній основі навчатимуться за 16 напрямками військової підготовки.

Посилання на соцмережі Центру:
facebook.com/nacsprotyv
instagram.com/kyiv.resist.center
t.me/kyivresistcenterr

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень