Відкриття класу безпеки у Бобрицькій гімназії

Дата: 02.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

02 лютого 2024 року відбулася офіційна церемонія відкриття «класу безпеки» в одному із закладів освіти Великодимерської селищної ради.

Комфортне та безпечне середовище для здобувачів освіти Бобрицької гімназії стало можливим завдяки фінансовій підтримці Угорської Екуменічної Служби Допомоги, коштами якої було зроблено ремонт протирадіаційного укриття закладу.

У заході взяли участь представники органу місцевого самоврядування Великодимерської селищної ради, відділів гуманітарного розвитку, комунікації та взаємодії з органами місцевого самоврядування Броварської райдержадміністрації, Угорської Екуменічної Служби Допомоги, обласного та районного ДСНС, сектору ювенальної превенції Броварського районного управління поліції.

Працівники ДСНС та поліції провели для учнів «Урок безпеки» та «Урок правил дорожнього руху». Діти брали активну участь у заході, відповідали на запитання та були учасниками майстер-класів. Крім того, вони мали можливість, у присутності працівників ДСНС і медиків, «проінспектувати» справжній пожежний автомобіль та авто невідкладної медичної допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень