Руслан Кравченко: Попри війну на Київщині реалізуються масштабні інвестиційні проєкти

Дата: 14.02.2024 18:00
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Відбулася зустріч начальника Київської ОВА Руслана Кравченка з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Швеції в Україні Мартіном Обергом. Сторони обговорили масштаби руйнувань та можливу участь Швеції у проєктах відновлення Київської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко. 

«На Київщині вже реалізовано чимало проєктів з відновлення, які співфінансувалися низкою міжнародних донорів, в тому числі Швецією. Наразі йдеться про залучення до проєктів, які реалізуються структурою ООН», – підкреслив Руслан Кравченко.

Начальник КОВА також порушив питання щодо посилення безпеки регіону. 

«Наше завдання – зберегти життя людей, цілісність інфраструктури, дати можливість регіону, навіть в умовах війни, розвиватися та залучати інвестиції. Тому посилення ППО та збільшення кількості мобільних вогневих груп є вкрай актуальним. Постійною є потреба в пікапах для виконання бойових завдань та у спеціальному обладнанні», – повідомив він.

Крім того, під час зустрічі було обговорено питання залучення інвестицій шведських компаній в економіку Київщини. Попри війну минулого року в області було реалізовано декілька масштабних інвестиційних проєктів. Наприклад, будівництво комплексу для відвантаження цементу, побудовано логістичний центр, а також офісний комплекс відомого виробника техніки.  

Київщина готова надавати інвесторам найсприятливіші умови для інвестицій. Адже йдеться як про економічний розвиток регіону, так і створення нових робочих місць, що є однією з умов повернення людей до України.

Начальник КОВА подякував пану Послу за безпрецедентний рівень підтримки України, як на рівні Уряду Швеції, так і на рівні звичайних громадян цієї країни.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень