Відбудова Київщини: в Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок

Дата: 15.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Київщина продовжує відновлювати житлові багатоповерхові будинки, що були пошкоджені внаслідок російської військової агресії. Напередодні перший заступник Київської ОДА Микола Бойко перевірив хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4 у Гостомелі. До виїзної перевірки також долучилися представники Департаменту регіонального розвитку, підрядника та ПРООН, що здійснює незалежний технічний нагляд. 

Капремонт будинку на Проскурівській, 11 на фінальному етапі. Вже завершені зовнішні роботи з утеплення та оздоблення фасадів, вставлені вікна, двері, облаштовані місця загально користування тощо. Наразі підрядник завершує облаштування квартир та ремонт укриття, яке розташоване в будинку. Під час перевірки були виявлені незначні зауваження, які підрядник зобовʼязався виправити в короткі терміни. Зокрема, мова йде про дотримання вимог безбарʼєрності та доступності. 

На 5-ти поверхівці за адресою Проскурівська, 4 роботи ще тривають. Тут будівельники завершують облаштування фасаду та покрівлі, продовжують працювати над ремонтом пошкоджених квартир та облаштуванням місць загального користування. Під час зустрічі обговорили проблематику щодо відновлення пошкоджених тепло- та електрокомунікацій, проведення ремонтів квартир. 

«Є окремі питання щодо проведення оздоблювальних робіт в квартирах. Підрядник повинен узгодити з місцевими мешканцями проведення ремонту. Адже ми першочергово будуємо для людей, тож маємо дослухатись до побажань і думки жителів», — зазначив Микола Бойко. 

Ці два будинки відновлюють коштом UNITED24. Всі зауваження підрядники мають усунути в короткий термін. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень