Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 22.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ШЛЯХОВИК-97» (ТОВ «ШЛЯХОВИК-97»). Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 03446334. Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 65120, Одеська обл., Одеський р-н, селище міського типу Авангард, вул. Базова, буд. 12, контактний номер телефону: +38 098 033 75 86, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: office@s97.com.ua. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 07540, Київська область, Броварський р-н, місто Березань, вул. Київський шлях, 21.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для новоствореного об’єкта ІІ групи. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: згідно ст. 3 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» діяльність ТОВ «ШЛЯХОВИК-97» підлягає оцінці впливу на довкілля та отримало позитивний Висновок з ОВД № 05.1-10/225 від 04.07.2023.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): ТОВ «ШЛЯХОВИК-97» основний вид діяльності – 23.99 Виробництво неметалевих мінеральних виробів, н. в. і. у.. Джерелами впливу на повітряне середовище під час діяльності підприємства є місця пересипання  інертних матеріалів та відкриті майданчики їх зберігання, агрегат живлення (вузол живлення АБЗ),  транспортерні стрічки, сушильний барабан, наземні цистерни зберігання бітуму та дизельного палива, насосне обладнання, що використовується для перекачування бітуму та дизельного палива, відкритий майданчик зберігання полімерної крихти та завантажувальні бункера, бункер-накопичувач готової продукції, бункер фібри, бункер негабариту, бункер для накопичення вловленого пилу, силоси для зберігання мінеральної добавки, пальники для виробництва теплової енергії, дизельний генератор САТ-900F, установка модифікації бітуму MARINI «modiFALT20»,  машина бітумно–емульсійна «ЭМКА – 12», обладнання, що знаходиться  в приміщенні лабораторії та паливо-роздавальний рукав ДП.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС) – 3,945 т/рік, оксид вуглецю - 9,396 т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) – 5,354 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом – 6,709 т/рік, метан – 0,147 т/рік, вуглецю діоксид  3589,39 т/рік, азоту (1)оксид [N2О] - 0,123 т/рік, діоксид сірки – 3,082 т/рік, фенол  0,0038 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються для об’єкту ІІ групи. Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачаються, відсутні перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства,  встановлюються  величини  масової витрати.

Із зауваженнями та пропозиціями щодо дозволу на викиди по зазначеному промисловому майданчику звертатись в Київську обласну військову адміністрацію (Київську обласну державну адміністрацію) (01196, м. Київ, площа Лесі Українки, буд. 1, телефон: (044) 286-84-11, e-mail: zag@koda.gov.ua, zvern@koda.gov.ua).

Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень