Руслан Кравченко доручив підрядникам оперативно виправити недоліки виявлені при відновленні об’єктів UNITED24

Дата: 26.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко доручив підрядникам оперативно виправити недоліки виявлені при відновленні об’єктів UNITED24. Як повідомив Руслан Кравченко, в рамках діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» в КОВА провели нараду щобо всіх обʼєктів, які відбудовують за кошти UNITED24.  

Наразі йдеться про вісімнадцять багатоквартирних будинків. Зокрема, в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, Бузовій, Милі. 

«Розглянули окремо кожен об’єкт. Почули зауваження правоохоронців, представників ПРООН, які здійснюють технагляд за якістю робіт. На частині об’єктів роботи вже завершуються. Незабаром плануємо вводити низку будинків в експлуатацію. Один із них – будинок в Гостомелі по вул. Проскурівська,11», – сказав начальник Київської ОВА.

Водночас, додав він, залишаються проблеми з ремонтом багатоквартирного будинку у Милі по вул. Комарова. Руслан Кравченко нагадав, що неодноразово отримував скарги на підрядника від мешканців цього будинку. Через неякісний ремонт даху, низку квартир затопило і якісно пошкодження досі не усунуті. «Є питання і до якості ремонту фасаду. Зобов’язали підрядника в терміновому порядку виправити зауваження», – сказав він.

Крім того, зауважив начальник КОВА, також є певні проблеми з будинком в Ірпені по вулиці Київська. Частину даху тут ремонтували самі мешканці одразу після деокупації. Наразі він протікає, тому оперативно вирішується і це питання. 

«На низці об’єктів досі не вистачає працівників, через це порушуються графіки. Якісна відбудова та дотримання всіх графіків – це моя вимога. Дав максимум два тижні на виправлення всіх недоліків. Люди, чиє житло зруйнували росіяни, не мають страждати ще і від недобросовісних підрядників. Ми всі відповідальні за те, щоб люди якомога швидше повернулися до своїх осель і змогли комфортно проживати в них», – додав начальник КОВА.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень