Руслан Кравченко: Київщина спільно з південнокорейськими інвесторами почала розробку Транспортної моделі регіону

Дата: 04.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Південнокорейські інвестори допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру Київщини. Завдяки їхній допомозі вже розпочато розроблення Транспортної моделі Київщини.

Про це під час зустрічі південнокорейської делегації з представниками Київської обласної військової адміністрації, головами районних державних адміністрацій та керівниками територіальних громад повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко.

«Трохи більше чотирьох місяців тому в Києві під час спільного форуму України та Республіки Корея ми домовилися з південнокорейськими інвесторами про їхню допомогу в удосконаленні транспортної інфраструктури Київщини. Сьогодні вже обговорюємо конкретні кроки з реалізації проєкту. З нашими партнерами ми вже почали розробляти Транспортну модель Київської області», – сказав Руслан Кравченко.

Він зауважив, що модель дозволить проаналізувати стан пошкодження транспортної інфраструктури Київщини, розробити бачення та стратегію її відновлення, розробити комплексні плани просторового розвитку та оптимізувати транспортні потоки.

Руслан Кравченко наголосив, що завдяки міжнародним партнерам транспортна інфраструктура Київщини буде сучасною, комфортною, безпечною та економічно привабливою. Свої пропозиції максимально оперативно готові надавати райони та громади області, адже саме на місцях розуміють, що вкрай потрібно пристоличному регіону.

Під час зустрічі голова південнокорейської делегації Лі Ми-Хіук розповів, що вражений побаченим на Київщині і здатністю навіть в умовах війни відбудовувати країну та будувати плани на майбутнє. 

«Підтримка на всіх етапах – це те, що пообіцяли наші партнери. Вже до кінця року, крім напрацьованої моделі, наші партнери розроблять та запропонують низку життєздатних проєктів з удосконалення транспортної інфраструктури. Допоможуть і в залученні приватних інвестицій для їх реалізації. Сучасна та розгалужена транспортна інфраструктура – це те, що потрібно мешканцям Київщини. І йдеться не лише про комфорт, і  про безпеку», – сказав Руслан Кравченко.

Захід відбувся в приміщенні Бучанської агенції регіонального розвитку.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень