Проєкт «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку» визначив фіналістів

Дата: 20.03.2024 18:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

19-го березня відбулась церемонія нагородження фіналісток проєкту «Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку». У заході взяла участь заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко.

Нагадаємо, що цей проєкт реалізується за ініціативи Міжнародної організації праці та предбачає пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробки рекомендацій для подальшого поширення кращих практик.

Участь у ньому взяли жінки віком від 18 до 54 років, які проживають в Київській та Житомирській областях.
На основі конкурсного відбору учасниці пройшли навчальний курс, який включав основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому. Після цього й були визначені п’ять фіналісток.

Вони не лише продемонстрували свій потенціал та розуміння важливості цієї сфери, а й підтвердили, що готові змінювати світ навколо себе. Наступним етапом для них стане отримання грантів для впровадження нових послуг з догляду за дітьми раннього віку та менторська підтримка на цьому шляху.

Крім того, відбувся пітчинг бізнес-планів учасниць проєкту «Розширення послуг із догляду за дітьми й дошкільної освіти через пілотування мінісадочків».

Ці пілотні проєкти Міжнародної організації праці (МОП) об’єднали вмотивованих жінок Київщини та Житомирщини, представників бізнесу, міжнародних організацій та органів місцевої влади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень