Амбасадори шкільних ліг пліч-о-пліч Бориспільського та Обухівського районів: переможці територіальних змагань активно тренуються до районного етапу

Дата: 28.03.2024 18:00
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

В громадах області закінчуються змагання Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч другого територіального етапу. Про підсумки змагань у громадах Бориспільського та Обухівського районів розповіли під час брифінгу амбасадори шкільних ліг Олена Деревенко та Олексій Адамський.

Так у Бориспільському районі уже завершився другий етап змагань. Всього у ньому взяли участь понад 3,5 тисяч дітей.

З футзалу участь у змаганнях взяли 62 команди, з волейболу – 102, за першість з черліденгу боролися 16 команд, з баскетболу 73 команди юнаків та дівчат виборювали призові місця, зі спортивного орієнтування боролися 18 команд.  

«Команди громад Бориспільщини уже показали свою міцність та бажання перемогти у другому етапі змагань. Впевнена, що у наступних  етапах школярі доведуть, що вони найкращі і на Київщині. Із задоволенням передам свій спортивний досвід нашим юним спортсменам, допоможу та підтримаю їх як на тренуваннях, так і під час змагань. Саме такі змагання навчають наполегливості і командній роботі пліч-о-пліч. Разом переможемо!», – підкреслила Олена Деревенко, заслужений майстер спорту України з веслування на байдарках, бронзова призерка Олімпійських Ігор, призерка Чемпіонату світу, чемпіонка Європи, неодноразова призерка та чемпіонка України.

У Обухівському районі, також, всі громади визначилися з переможцями змагань у всіх п’яти видах спорту.

У другому етапі було заявлено про участь 61 команди з футзалу.  За перемогу також змагалися 82 волейбольні команди юних спортсменів. Граційно і талановито виборювали першість 14 команд черліденгу 57 команд з баскетболу та 10 зі спортивного орієнтування були надзвичайно влучними та спритними і теж вже готові виступити у третьому етапі. 

Всього взяли участь у територіальному етапі близько 3 тисяч учасників.

«Як амбасадор, за кожної можливості долучаюсь до тренувань та змагань, аби надихнути та бути гідним наставником для школярів. Також тримаю руку на пульсі всіх подій. Школярі Обухівщини активно беруть участь у змаганнях. Бачу надзвичайний потенціал у школярах Обухівського району. У них є спортивний характер, наполегливість і жага до перемоги.  Впевнений, що юні спортсмени  гідно представлять наш район та всю Київщину у шкільних лігах», – вважає Роман Охріменко – призер Чемпіонату України та багаторазовий чемпіон Київської області з рукопашного бою, греплінгу та панкратіону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень