Руслан Кравченко розповів як Київщина нарощує темпи будівництва фортифікацій

Дата: 30.03.2024 15:00
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Київщина продовжує нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд. Наразі захист наших кордонів – одна з головних цілей політики безпеки. Розбудовуємо оборонні рубежі та облаштовуємо ефективну систему інженерних загороджень, щоб мешканці Київщини почували себе в максимальній безпеці. Про це під час брифінгу розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Будівництво ведеться відповідно до державних завдань. Всі роботи погоджуємо з військовими у відповідності до потреби та доцільності. Фортифікації, які будуємо, передбачають розгалужену систему траншей, бліндажів та інших видів укриттів. Встановлюємо загороджувальні рубежі – «зуби драконів», протитанкові рови та інші невибухові загородження. Вже встановили майже 10 тис. бетонних пірамід, облаштували протитанковий рів. Роботи не припиняємо ні на день, всі необхідні матеріали та техніка є», – розказав Руслан Кравченко.

Він додав, що Київська ОВА постійно комунікує з військовими, щоб збудувати найефективніші споруди із найнадійнішим захистом. 

«Мобілізуємо всі сили і ресурси для виконання поставлених завдань. Будівництво фортифікацій під постійним прискіпливим контролем. Цього тижня провели засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі представників всіх правоохоронних органів, військових та підрядників, які залучені до цього процесу. До всіх вимога єдина: якість, дотримання термінів та ефективне використання коштів. Від цього залежить життя як цивільного населення, так і наших захисників», – наголосив Руслан Кравченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень