Звільнення Київщини: Президент України Володимир Зеленський оглянув відновлення Ірпеня

Дата: 31.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський разом з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком, заступником керівника Офісу Президента Олексієм Кулебою та начальником Київської ОВА Русланом Кравченком відвідав Ірпінь.

Це місто найбільш зруйноване після приходу «русского мира». Поспілкувалися з мешканцями двох будинків – по вул. Лисенка,14г та вул. Давидчука, 42. Їх відновили коштом UNITED24 і вже незабаром вони будуть введені в експлуатацію. Про це повідомив на сторінці у Facebook Руслан Кравченко.

Внаслідок повномасштабного вторгнення росії на Київщині зруйновано та пошкоджено понад 29 тис. обʼєктів. Основна частина – житло. Відновлювальні роботи в області почалися одразу після звільнення від російських злочинців. Сьогодні вже відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 17 тис. обʼєктів. 

«В першу чергу відбудовуємо багатоквартирні та приватні будинки. Бо маємо зробити все, щоб люди повернулися додому та будували плани на майбутнє саме в Україні. Надихає, коли чуєш слова вдячності від людей, ще більше – коли бачиш щасливі дитячі очі та малюків, які безтурботно граються у дворах», – розповів начальник КОВА Руслан Кравченко.

Загалом на Київщині коштом UNITED24 відновлюються 18 багатоквартирних будинків. Вони розташовані у Милі, Бородянці, Ірпені, Гостомелі, Бузовій. Вже незабаром понад 4 тис. мешканців області зможуть повернутися до своїх осель. 

 Глобальний проєкт UNITED24 створений за ініціативою Президента України Володимира Зеленського. Мета – об’єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти Україні.

«Розповів главі держави також про інші відновлені обʼєкти – школи, дитячі садки, медичні заклади, облаштування укриттів. Поділився нашими планами з відбудови на цей рік. Роботи не припиняємо ні на день. Бо це також вклад у нашу спільну Перемогу», – підкреслив Руслан Кравченко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень