Відбулась нарада щодо підтримки ветеранів війни

Дата: 03.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Питання підтримки ветеранів війни обговорено сьогодні на нараді, яка відбулася, в Броварській районній державній адміністрації під головуванням голови адміністрації Володимира Майбоженка.

 

Вона була присвячена співпраці та налагодженню роботи з територіальними громадами району та відповідними особами від громад. Члени робочої групи обговорили посилення роботи в медичній та соціальній сфері для ветеранів війни, членів їхніх сімей, а також членів родин загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

 

Нарада відбулася за участі: Ірини Головач директора КУ «Київський обласний центр допомоги захисникам України» Київської обласної ради, Ірини Гук — заступника директора КУ «Київський обласний центр допомоги захисникам України» Київської обласної ради, керівника робочої групи з питань підтримки ветеранів війни Координаційного центру підтримки цивільного населення при Київській обласній державній адміністрації, Лариси Яіцької — начальника управління соціальної та ветеранської політики Броварської райдержадміністрації та представників територіальних громад району за профільним напрямком.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень