Громади Київщини обмінялися досвідом у реалізації молодіжної політики

Дата: 08.04.2024 08:00
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

На Київщині відбувся семінар-навчання для представників структурних підрозділів, які реалізовують молодіжну політику в громадах області. Захід провели на базі Всеукраїнського молодіжного центру.

До відкритого діалогу долучився Директор департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Владислав Яцук, котрий презентував вектор реалізації державної молодіжної політики та особливості державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 рр.. 

Також він поспілкувався з фахівцями про особливості впровадження молодіжної політики на рівні громад. 

Про можливості громад в рамках підтримки молоді міжнародними організаціями, залучення позабюджетних ресурсів та співпрацю з ОМС розповіла під час презентації експертка ГО «ІСАР «Єднання» Ірина Бєляєва

Протягом зустрічі разом заступницею начальника управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Світланою Назарук, керівником Київського обласного молодіжного центру Андрієм Михайловим були деталізовані результати реалізації ініціатив у сфері молодіжної політики в Київській області у 2023 році. Також обговорено результати моніторингу стану реалізації сфери молодіжної політики в громадах та визначено спільний вектор взаємодії.

Кращими практиками в рамках обміну досвідом поділилися також представники Васильківської, Таращанської, Бориспільської громад.

Повідомляє сайт КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень