Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко провів зустріч з представниками MITS

Дата: 19.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко провів зустріч з представниками MITS — міжнародного оборонного акселератора, який займається активним пошуком компаній для інвестування в український оборонно-промисловий комплекс.

Мета MITS — привести значний капітал в українську оборонну промисловість в максимально короткий час задля масштабування виробництва продукції, яка необхідна силам оборони у боротьбі проти агресора. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

«В ході зустрічі обговорили ряд важливих питань. Зокрема, розповів про критичну необхідність захистити українське небо.Також обговорили важливий блок — інвестування в розробки українських компаній, які базуються в Київській області, і які в багатьох параметрах не поступаються американським», – розповів Руслан Кравченко.

Сторони домовились про стратегічну координацію в питаннях підтримки та посилення вітчизняної оборонної сфери шляхом залучення інвестицій в профільні стартапи Київщини. 

Також представники MITS повідомили, що вже заплановано створення фонду з капіталом 20-50 млн дол, метою якого буде підтримка українських компаній —  виробників продукції оборонного призначення.

Американські партнери зацікавлені в підтримці приватних компаній Київщини, які працюють в оборонному секторі, а Київська область зі своєї сторони готова запропонувати найкращі умови для інвесторів на своїй території.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень