Руслан Кравченко: Київщина вже передала на Харківщину майже 130 генераторів різної потужності

Дата: 21.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Харківщина отримала від Київщини ще два потужні генератори на 132 квт кожен.

Загалом Київська область вже передала майже 130 генераторів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Цього тижня відвідав Харків. Ситуація в місті та області через щоденні обстріли вкрай важкою. Попри все енергетики цілодобово працюють над тим, щоб якомога швидше повернути світло людям. Вся країна об’єдналася у допомозі мешканцям Харківщини. На сьогодні загалом від Київщини ми вже передали 130 генераторів різної потужності», – розповів начальник КОВА.

За його словами, наразі основне завдання – забезпечити життєдіяльність шкіл, лікарень, дитсадків та інших соціальних закладів. 

«Крім генераторів разом з районами та громадами відправили і інші необхідні речі. Це зарядні станції, павербанки, паливо тощо. Збори тривають. Найближчими днями до Харківщини відправимо ще понад 30  генераторів», – додав Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА нагадав, що в кожній громаді є пункти збору допомоги. Він звернувся до кожного мешканця області з проханням допомагати нашим співвітчизникам з Харківщини, яким зараз вкрай важко. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень