Увага! Погіршення погодних умов!

Дата: 24.04.2024 15:30
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

У звязку з ускладненням гідрометеорологічної ситуації пов'язаною зі значною кількістю опадів на території басейну верхнього Дніпра, у впродовж декількох днів очікується можливе підтоплення окремих територій, заплав, понижених прирічкових територій, а також невиключена можливість початкового затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови та присадибних ділянок поблизу річки Десна в Зазимській територіальній громаді.

З метою моніторингу гідрологічної ситуації та вжиття відповідних заходів реагування щодо запобігання можливих надзвичайних ситуацій, координації дій органів управління та сил щодо захисту населення і територій головою Броварської районної державної адміністрації Володимиром Майбоженком, начальником відділу цивільного захисту Віктором Шибіком проведені робочі зустрічі із представниками Броварського районного управління ГУ ДСНС в Київської області та Зазимської територіальної громади, керівниками рятувальних служб та гідрологічного посту.

За результатами наради напрацьовані відповідні практичні дії у разі ускладнення обстановки та приведено в готовність сили та засоби цивільного захисту у разі необхідності евакуації громадян та їхнього майна.

Крім того за інформацією Зазимської територіальної громади забезпечено своєчасне інформування населення про ускладнення погодних умов.

Ситуація з підйомом води на річці Десна контролюється в цілодобовому режимі Броварським районним управлінням ГУ ДСНС в Київської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень