Слово «Чорнобиль» для всієї планети Земля стало синонімом ядерної смертельної стихії

Дата: 26.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

26 квітня 2024 року біля пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» відбувся мітинг-реквієм, приурочений 38-й річниці Чорнобильської катастрофи.

Захід відбувся за участі ліквідаторів аварії на ЧАЕС, представників установ, організацій, ДСНС та громадськості.

Вшановуючи подвиг героїв-чорнобильців, жертв трагедії, до присутніх звернулись директор департаменту соціального розвитку та ветеранської політики Ігор Мещан, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга Юрченко та заступник голови Броварської міської ради Лариса Виноградова, які висловили щирі слова подяки та співчуття за героїзм і самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії.

Спільну молебень за загиблими героями Чорнобилю, народ та Україну провели священнослужителі громадської організації «Духовність».

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятнику «Героям Чорнобиля» присутні вшанували усіх тих, хто віддав своє життя під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та тих, хто назавжди покинули нас і відійшли у вічність …

Нехай у цей день тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в душах кожного з нас співчуттям і милосердям. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей..

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень