Розширення можливостей жінок у часи випробувань: відповіді на виклики обговорили представники громад, бізнесу та благодійництва Київщини

Дата: 06.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

У Торгово-промисловій палаті України відбувся захід Woman Biz talks «Жінки і часи випробувань: наші можливості» за участі близько 100  представників органів місцевого самоврядування, громадських/благодійних організацій, а також представників малого та середнього підприємництва Київщини. Зустріч організували Департамент економіки Київської обласної державної адміністрації спільно з міжнародним клубом «Business Woman Club».

Серед тем обговорення:

–         Жінки у фандрайзингу;

–         Розширення можливостей жінок у часи випробувань;

–         Жінки у підприємництві.

Учасниці дискутували щодо розвитку жіночого бізнесу та соціальної відповідальності, можливостей допомоги державі у воєнний час, можливостей економічної платформи «Зроблено в Україні». Також змогли обмінятися досвідом із американськими колегами, які долучилися до Woman Biz Talks. Зокрема, залучення ресурсів для реалізації соціальних проєктів презентувала Мішель Холландер – засновниця та генеральний СЕО в «International esperanza project».

Також до обговорення долучилась народна депутатка України Анна Пуртова, старший фахівець з питань економічної стійкості Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Альона Качкан, тімліди та експерти.

Заступниця голови Київської ОДА Леся Карнаух розповіла про роботу Ради жінок-підприємниць при голові КОДА та активність жіночого бізнесу Київщини, який демонструє постійне зростання, тим самим сприяючи розвитку регіону. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень