Розширення доступу до нових моделей послуг: Київщина підписала меморандум із Україно-швейцарським проєктом «Психічне здоров’я для України»

Дата: 21.05.2024 18:00
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Київська обласна державна адміністрація підписала Меморандум із GFA Consulting Group GmbH про співпрацю з Україно-швейцарським проєктом «Психічне здоров’я для України» (MH4U). Взаємодія буде спрямована на зміцнення системи охорони психічного здоров’я в громадах Київщини та покращення якості відповідних послуг. 

MH4U підтримуватиме Київщину в таких напрямах:

  • Відновлення та соціальна реінтеграція людей з психічними розладами завдяки покращенню якості, доступності та взаємодії існуючих послуг з охорони психічного здоров’я у громадах 
  • Розширення доступу до нових моделей послуг з охорони психічного здоров’я в громадах, таких як центри психічного здоров’я та послуги підтриманого проживання
  • Надання послуг з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки у відповідь на виклики війни. 

«Київщина розширює коло партнерів, які допомагають нам розбудовувати сучасну систему послуг з охорони психічного здоров’я. Така синергія дозволяє нам більш активно розвивати цю сферу та реагувати на виклики, інтегрувати найкращий світовий досвід», – зазначила заступниця голови Київської ОДА Леся Карнаух, які підписала меморандум. 

Підписання документу про співпрацю відбулося в рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»  – ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень