62 набори спортивного інвентарю передали закладам освіти Броварського району

Дата: 23.05.2024 09:00
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У Броварах передали 62 комплекти спортивного інвентарю для закладів освіти комунальної власності. На заході були присутні перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв, представники територіальних громад та закладів освіти Броварського району.

Спортивний інвентар було закуплено та передано в рамках реалізації обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна». Це — м’ячі для волейболу, баскетболу, волейболу, гандболу, регбі, інвентар для тренування тощо.

Загалом в рамках цієї програми буде передано 678 комплектів спортивного інвентарю. Зокрема 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності, 32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України». 

«Про Україну знають у світі по її здобутках, зокрема, і  завдяки досягненням наших українських спортсменів. Тож, дякую хлопцям і дівчатам, які тренуються та розвиваються, щоб Україна перемагала на всіх рівнях. Щоб про наші досягнення знали далеко за межами країни. Дякую всім, хто підтримує молодь. І дякую молодому поколінню, яке обирає спорт та здоров’я», — зазначив Микола Бойко.

Нагадаємо, перші 49 комплектів спортивного інвентарю вже передали закладам освіти комунальної власності Вишгородського району.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень