Уже 121 комплект спортивного інвентарю передано освітнім закладам в рамках обласної програми «Київщина спортивна»

Дата: 11.06.2024 16:00
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

У рамках реалізації Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2022-2025 роки уже передали 121 набір спортивного інвентарю освітнім закладам пристоличного регіону. Сьогодні в Київській обласній державній адміністрації передали ще 10 наборів спортивного інвентарю для комунальних закладів освіти Київської обласної ради.

На заході були присутні: перший заступник голови КОДА Микола Бойко, заступниця голови КОДА Жанна Осипенко,  в. о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський,  директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв та представники освітніх закладів. 

Попередньо 111 комплектів було передано комунальним закладам двох районів пристоличного регіону — 49 комплектів для Вишгородського й 62 комплекти для Броварського районів. Це — різноманітні м’ячі для баскетболу, волейболу, футболу, регбі, інвентар для тренування тощо.

«Маю надію, що закуплений інвентар принесе дітям радість та допоможе досягати успіху як в командній, так і в індивідуальній роботі. Попри війну маємо думати про розвиток нашого суспільства та країни в цілому. А діти — наше майбутнє. Тож всі разом зосереджуємо увагу на спортивному та здоровому майбутньому України», — зазначив під час заходу Микола Бойко.

Нагадуємо, що загалом в рамках програми «Київщина спортивна» буде передано 678 комплектів спортивного інвентарю. Зокрема 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності, 32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень