Понад 500 учасників взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Активні парки – Переяславський забіг»

Дата: 26.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

22 червня у Переяславі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки – Переяславський забіг». Понад 500 учасників різного віку успішно подолали дистанції. Це була не лише спортивна подія, а й чудова нагода для спілкування та активного дозвілля.

Охочі мали можливість взяти участь у дитячому забігу на 100 метрів або обрати біг на 5 та 10 кілометрів та пройти скандинавської ходьбою 5 кілометрів. Кожна з цих активностей сприяє підтримці ментального здоровʼя та загального благополуччя.

Події від Активних парків не лише є способом підтримки активного способу життя, але й мають значний вплив на ментальне здоровʼя.

Регулярний біг та ходьба сприяють покращенню концентрації, памʼяті та когнітивних функцій, що також позитивно впливає на психологічний стан.

Організатори заходу: Державна установа «Всеукраїнський центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Київської обласної державної адміністрації та за участі Управління молоді та спорту КОДА і Київського обласного центру «Спорт для всіх».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень