Україна відзначає День Конституції

Дата: 28.06.2024 12:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

28 червня, у День Конституції України, у Броварській районній державної адміністрації пройшла урочиста церемонія  нагородження тих, хто працював і продовжує працювати «в тилу» — представників служби цивільного захисту, державних службовців та волонтерів, а також військовослужбовців роти охорони Збройних Сил України та Сил територіальної оборони Броварського району.

З вітальними словами звернувся виконувач обов'язків начальника Броварської районної державної адміністрації Олексій Дорошенко.

«Висловлюємо глибоку подяку нашим Захисникам і Захисницям – Збройним Силам України, волонтерам, медикам та всім, хто невтомно працює задля нашої Перемоги. Ваш героїзм і самопожертва – це приклад для всіх нас, джерело натхнення і віри у майбутнє», – підкреслив Олексій Олександрович.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність, відданість справі, зразкову військову дисципліну, самовіддане та бездоганне служіння українському народові та з нагоди відзначення Дня Конституції України військовослужбовців, волонтерів та працівників Броварської районної державної адміністрації нагородили відзнакою голови Броварської районної державної адміністрації Київської області та почесними грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінних подарунків.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень