Відбудова Київщини: триває відновлення багатоповерхівки на вулиці Ярославській в Ірпені

Дата: 09.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

У Київській області активно продовжують відбудовувати об’єкти, пошкоджені внаслідок збройної агресії рф. Мова йде про багатоквартирні житлові будинки, школи та дитячі садки. Серед них — дев’ятиповерхівка на вулиці Ярославській в Ірпені. До повномасштабного вторгнення тут мешкало 360 людей.

На початку 2022 року будівля була зазнала значних руйнувань під час активних бойових дій на території Київщини. У багатоповерхівці були вибиті віконні, дверні та балконні блоки, фасад, покрівля та стіни будинку. Також пошкоджень зазнали окремі квартири. 

Відновлення виконується коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Капітальний ремонт об’єкта розпочався восени 2023 року з демонтажу пошкоджених конструкцій, заміни вибитих вікон та дверей. Згодом підрядник замінив плити перекриття, виконав монолітні роботи та розпочав ремонт фасаду та покрівлі. 

Наразі ремонт даху вже виконаний на 100%. Фахівці продовжують встановлювати огороджувальні елементи. Також будівельники завершують ремонт, утеплення та оздоблення фасадної частини будівлі. 

Крім того, фахівці виконали ремонт пошкоджених житлових приміщень, оздоблення місць загального користування, відновили освітлення в під’їздах та замінили вхідні групи. Також підрядник завершив вимощення навколо багатоповерхівки.

  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень